Återbruka mera!

Ni har säkert hört talas om brukshundar, men här på Åhus Hundcenter går vi steget längre och pratar om återbrukshundar!

Vi försöker verkligen anstränga oss för att våra fyrbenta gäster, oavsett om de är dagisgäster eller pensionatsgäster, ska ha det så mysigt som möjligt när de är här. Och vad kan vara mysigare än att gosa ner sig i en skön soffa efter en promenad eller bus med kompisar i rastgården? 

Tyvärr verkar vissa soffor, fåtöljer och mattor vara till förvillningen lika leverpastej i smak och konsistens. Därför behöver vi ibland fylla på med lite nya möbler, men eftersom vi också tänker på miljön så gillar vi att återbruka… Dessutom underlättar det att våra gäster inte är så trendmedvetna. 

Så, vi vill bara påminna om att vi hemskt gärna tar emot begagnade soffor, fåtöljer, madrasser och mattor! Givetvis kan vi även hämta upp det om så krävs, men vi förbehåller oss rätten att tacka nej om vi anser att möblerna av någon anledning inte är lämpliga för våra härliga återbrukshundar!