Dagis

Välkommen till vårt hunddagis i Åhus nära fält, skog och hav!

Vår anläggning ligger precis vid infarten till Åhus, strax efter Horna, och ett stenkast från Kristianstad.

Hos oss står hunden i centrum och vi lägger ner mycket energi på att alla hundar skall ha det bra hos oss, oavsett ålder. Därför kan en dag se lite olika ut beroende på vilken hund det är, några trivs bättre ute i våra rastgårdar och andra går hellre med på våra långpromenader. Vi jobbar mycket med att hundarna måste fungera i grupper, då vi jobbar mycket med flockdynamiken.

Våra hundar bor på olika avdelningar med tillgång till soffor, fåtöljer och mjuka mattor eller bäddar som tvättas kontinuerligt.

Vi är noga med att sätta varje hunds säkerhet först och ni kan känna er fullt trygga när ni lämnar era ”pälsklingar” hos oss. Det finns alltid någon på plats som tittar till er hund.

Vi går på långpromenad med de hundar som kan eller orkar med det. Det brukar bli promenader i skogen mellan Horna och Rinkaby upp mot skjutfältet.

För de hundar som av någon anledning inte följer med på promenaden finns det andra alternativ som kortare rastningsrundor eller så får de busa tillsammans med en kompis i någon av våra rastgårdar.

Vi är fem stycken som arbetar på hunddagiset och ibland tar vi även in praktikanter från gymnasier med inriktning djur eller hund som får ta del av arbetet här på Åhus Hundcenter.

Alla hundar som är hos oss måste vara vaccinerad mot valpsjuka, parvo, hepatit och kennelhosta innan den börjar här. För allas trygghet vill vi också se ett vaccinationsintyg och ett försäkringsbrev när hunden kommer till oss. Vi rekommenderar att vaccinera mot kennelhosta årligen.

Vi har öppet 6.00 – 22:00.

Dagisabonnemang

5 dagar/Vecka 3000:-/ Månad

4 dagar/Vecka 2800:-/ Månad

——————————————————————————————–

Strödag Helg 400:-/dag (Lördag/Söndag)

Strödag Storhelg 625:-/dag (Nyår/Påsk/Midsommar)

Vi har julstängt 2024 23-26 December och öppet till 18.00 den 22 December.

Vi har Sommarstängt vecka 28, 29 & 30

—————————————————————————— Övernattning

Strödygn HELG 600:-/dygn

Strödygn –Dagishund 4-5 dagar på abonnemang vardag 350:- Helg 450:-

Strödygn Storhelg 850:-/dygn

Strödygn Storhelg– Dagishund 4-5 dagar på abonnemang 650:- (Nyår/Påsk/Midsommar)

Vi har julstängt 23-26 December och öppet till 18.00 den 22 December.