Om oss

Åhus Hundcenter startades i Januari 2014 av Caroline Eklund, då under namnet Åhus Hunddagis men i April 2016 flyttade vi till våra nybyggda lokaler som är mer anpassade för vår verksamhet. Bland annat utökade vi antalet platser på dagiset, byggde vår stora träningshall och bytte namn till Åhus Hundcenter AB – för att nämna några saker. Under 2017 blev dessutom även Caroline Paulsson delägare i företaget och kommer att hjälpa oss att utveckla vår kursverksamhet.

Hos oss står hunden i centrum och vi lägger ner mycket energi på att alla hundar skall ha det bra hos oss, oavsett ålder, temperament och personlighet. Därför kan en dag se lite olika ut beroende på vilken hund det är, några trivs bättre ute i våra rastgårdar medan andra hellre myser i soffan tillsammans med en kompis.

För oss är det viktigt att era hundar har det bra på dagarna när ni är på jobbet eller när ni reser iväg. Det blir mycket tid för långa promenader och lek i rastgårdarna med andra hundar, men vi ger dem även massor av mys och närhet i boxarna som är inredda med soffor, sängar, mattor och dynor som är mjuka att ligga på.

Vill ni besöka oss eller titta in i våra hundstall fungerar det bäst efter klockan 18 på vardagarna eftersom de flesta dagishundarna då har åkt hem. Men ring eller maila gärna och boka en tid.