Pensionat

 

Välkommen till vårt pensionat i Åhus nära fält, skog och hav!

Vår anläggning ligger precis vid infarten till Åhus, strax efter Horna, och ett stenkast från Kristianstad.

Våra hundar bor på olika avdelningar med tillgång till soffor, fåtöljer och mjuka mattor eller bäddar som tvättas kontinuerligt.

Vi är noga med att sätta varje hunds säkerhet först och ni kan känna er fullt trygga när ni lämnar era ”pälsklingar” hos oss. Det finns alltid någon på plats som tittar till er hund.

Vi går på långpromenad med de hundar som kan eller orkar med det. Det brukar bli promenader i skogen mellan Horna och Rinkaby upp mot skjutfältet.

För de hundar som av någon anledning inte följer med på promenaden finns det andra alternativ som kortare rastningsrundor eller så får de busa tillsammans med en kompis i någon av våra rastgårdar.

Vi är fem stycken som arbetar på pensionatet och ibland tar vi även in praktikanter från gymnasium med inriktning djur eller hund som får ta del av arbetet här på Åhus Hundcenter.

Alla hundar som är hos oss måste vara vaccinerad mot valpsjuka, parvo, hepatit och kennelhosta innan den börjar här. För allas trygghet vill vi också se ett vaccinationsintyg och ett försäkringsbrev när hunden kommer till oss. Vi rekommenderar att vaccinera årligen mot kennelhosta.

Vi har öppet 06.00 – 22:00 dock mellan 09.00-15.00 är våra grindar stängda och det går inte att lämna eller hämta under denna tiden.

Vi har julstängt 2024 för Dagis & Pensionat 23-26 December och den 22 December har vi öppet som vanligt men stänger 18.00. Dagis & Pensionat öppnar som vanligt igen den 27 December 06.00.

Vi har Sommarstängt varje år vecka 28, 29 & 30

——————————————————————————————

NYA PRISER PÅ PENSIONATET FRÅN 1 AUGUSTI 2024!!

Prislista för pensionatet

Pensionat

Vardag 500kr/Dygn (mån-fre)

Helg 600kr/Dygn (fre-mån)

Storhelg 850kr/Dygn

1 Vecka 3000kr

Extra dygn utöver veckan 500kr/dygn Vardagar, 600kr/Helgdagar

20% på hund nummer 2

40% på hund nummer 3

——————————————————————————————–