Påskerbjudande lagom till konstrundan!

Snart är det dags för konstrundan och vi här på Åhus Hundcenter tycker verkligen att man ska passa på att besöka så många duktiga konstnärer man bara hinner med de här dagarna!

Men våra egna konstnärer här på centret Izzie och Axa vet hur tråkigt det kan bli för hundar att ligga i bilen, medan husse och matte upplever konst… Därför har vi knåpat ihop ett riktigt bra erbjudande för både hussar, mattar och hundar!

Lämna din fyrbenta vän hos oss över dagen, för lite mys med oss, bus med nya kompisar (för den som är sugen på det) och härliga promenader! Lägg till en liten slant så blir det dessutom påsk-spa för hunden med ett rejält bad och kloklippning. Så kan ni alla koppla av i hemmets lugna vrå på kvällen, nöjda och glada efter en perfekt dag – oavsett om du är hund eller människa!

Påsk-dagis, då lämnar och hämtar du din hund samma dag, mellan kl. 7-18. 

Påsk-pensionat, då lämnar du din hund ett dygn hos oss. Givetvis går det fint att välja till ”spa” även här! 

Påsk-dagis för hund: 350,-

Påsk-dagis för hund med ”spa”: 750,-

Påsk-pensionat för hund: 550,-

Påsk-pensionat för hund med ”spa”: 850,- 
Hjärtligt välkomna!