Äntligen har vi rallymix!

Många av er (hoppas vi) njuter nu för fullt av sina semestrar men vi här på Åhus Hundcenter och Åhus Hundarena är nu mitt uppe i planeringen inför höstens fantastiska kursutbud här hos oss. 🙂

Först ut vill vi presentera vår roliga rallymix-kurs som kommer att ledas av vår samarbetspartner Annika som är certifierad instruktör med mångårig erfarenhet av denna underbara aktivitet för alla, juniorer så väl som seniorer, liten minimini-hund så väl som jättebauta-hund!

Rallymix är en kul och spännande hundsport som lär dig hur du ska träna din hund på ett positivt sätt. Det är en hundsport som stärker relationen mellan dig och din hund och dessutom  passar den alla hundar.

För er som vet lite mer om hundsportens alla underbara delar så är rallymix är en blandning av rallylydnad, agility, lydnad, freestyle, vardagslydnad och tricks! Och det bästa är att man behöver inga förkunskaper utan det fixar Annika!  Man går en bana som markeras med skyltar, på dessa finns olika övningar som ska utföras. Vill man sedan tävla så finns det officiella tävlingar i detta med sex olika klasser.

Vi kommer att dra igång kursen den 10 augusti och sedan kör vi sju tillfällen kl 18-19 i vår fina hall här på Åhus Hundcenter, men vid fint väder tänkte vi faktiskt vara ute istället. Vill man anmäla sig eler har några frågor så hör man bara av sig till oss via mail eller telefon.

Missa inte detta tillfälle att ha det lite kul tillsammans med din hund, lägg prestigen på hyllan och bara rallymixa-loss tillsammans med oss! 🙂

TID: sju torsdagar kl. 18-19 med start den 10/8

PLATS: Åhus Hundcenter

INSTRUKTÖR: Annika Björk (läs mer om Annika på vår sida under kurser så snart vi hinner få ut infon)

ANMÄLAN & FRÅGOR: info@ahushundcenter.se