Kursutbudet uppdaterat

Nu är vår hemsida uppdaterad med en rad nya kurser som vi drar igång redan nu i mitten av augusti!

Kika gärna in på vår hemsida och se om det finns något som passar dig – och skulle du sakna något så tipsa oss gärna! Vi lovar att belöna rikligt för de tips som leder till kurser eller träffar.

Vi kommer att starta höstens kurser med till exempel valpkurs, allmänlydnadskurs, rallymix och agility för nybörjare. De flesta av kurserna kommer vi att försöka ha utomhus när vädret tillåter, men blir det mindre välkomnande utomhus så går vi naturligtvis in i vår uppvärmda 800 kvm stora hall där man varken behöver stövlar eller tjocka tröjor… 🙂

Håll ögonen öppna för vi planerar även kurser inom blanda annat spårarbete och nosework för att inte tala om våra instruktörsledda promenader där man förutom att få lite sällskap på promenaden också kan få lite bra tips och råd om saker som koppelgående eller hundmöten. Något som många kan ha nytta av tänker vi…

Titta här för att se vårt kursutbud!

Hjärtligt välkomna önskar vi på Åhus Hundcenter & Åhus Hundarena!