Vinnarna i tävlingen!

Äntligen har vi tid att avslöja vem som vann tävlingen kring vad vi höll på att gräva med för några veckor (månad) sedan…

Vi är otroligt glada över alla fantastiska förslag som vi har fått in på vad ni tror att det är vi egentligen höll på att fixa här på Åhus Hundcenter och Åhus Hundarena! Det kändes som om kreativiteten flödade ute hos våra fina följare där ute och förutom lite extra roliga förslag fick vi faktiskt in några verkligt användbara som vi sitter och fnular på om vi inte kan förverkliga vad det lider…

Stort tack till er alla som ville delta i vår tävling och STORT GRATTIS till våra två vinnare Björn Fridolin och Wendela Dahlberg som vunnit varsitt SPA-behandling för sina ”pälsklingar”! Om ni bara hör av er till oss så bokar vi in en tid när det passar!

För den som undrar vad tusan ”SPA-behandling” innebär hos oss så kan vi berätta att deras fyrbenta vänner får njuta av följande:

  • Genomgång av hunden för att hitta tovor
  • Kamning och borstning
  • Bad med lämpligt schampo och balsam
  • Rensning av öronen
  • Fön och torkning av hunden
  • Kloklippning

Och om det är någon som är nyfiken på att veta vad det rätta svaret var så kan vi avslöja att vi anlade en helt ny och fantastisk träningsplan framför huvudbyggnaden! Här kommer vi att under sensommaren och hösten hålla många trevliga kurser så länge vädret tillåter och sen flyttar vi ju in i vår underbara träningshall om det blir regn och rusk!

Hjärtligt välkomna till vår nya fina träningsplan!