Nyhet – fredagsträning i hallen!

Inga planer för fredagsförmiddagarna? Spendera fredagen mellan kl. 9:00 – 12:00 på Åhus Hundcenter och träna hund tillsammans med oss!

I september inför vi nu fredagsträning hos oss på Åhus Hundcenter & Åhus Hundarena! Ta med ett glatt humör och lite träningslusta så ses vi i hallen för lite kul fri träning. Vi kommer att ha någon av våra duktiga instruktör på plats om det är något speciellt man skulle vilja ha lite hjälp med och kaffebryggaren står redo i vårt pentry om man skulle bli kaffesugen…

Ingen föranmälan krävs, men anmäl dig i receptionen när du kommer och du kan betala avgiften på 100,- med kort, kontant eller swish.

Missa inte denna chans till härlig gemenskap och träningsglädje i trevlig miljö och för den som är intresserad av Agility så har vi Galicans hinderpark för agility med VM-standard! Kanske bra att känna till inför kommande VM 2018 som kommer att gå av stapeln i Kristianstad!

Hjärtligt välkomna önskar vi på Åhus Hundcenter & Åhus Hundarena

Caroline E, Caroline P, Viktoria & Emelie