Agilitydagar!

Vi har fått in önskemål från våra kära träningsgäster i hallen här på Åhus Hundcenter & Åhus Hundarena om att det hade varit enklare för dem som tränar agility om vi hade haft en färdig bana stående i hallen någon dag.

Eftersom våra gäster är det bästa vi vet, oavsett om det är tränings-, pensionats- eller dagisgäster så försöker vi alltid förbättra oss för er skull… 🙂

Alltså.. Taaa-daaaa! Får vi presentera vårt samarbete med Kajsa Wissel och Caroline Lindqvist som vi inleder med utökade möjligheter för träning i vår fina träningshall!

Under fem veckor framöver kommer Kajsa att rita och bygga en bana i hallen som står färdig för er som vill träna agility! Banan byggs på söndagskvällarna kl. 18 och står uppe till tisdagskvällarna kl 18 vilket innebär att ni som vill träna agility inte behöver lägga tid på att bygga en utmanande bana – den står serverad och klar!

Vi hoppas att ni som är sugna på att träna agility utnyttjar dessa tider så att vi har möjlighet att fortsätta med detta upplägg!

För tillfället finns det bara möjlighet att boka hallen per timme, men inom kort kommer vi att övergå till ett nytt bokningssystem som ger bättre möjlighet till bokning, bland annat att ni kan boka hallen även i 30-minuterspass!

Hjärtligt välkomna önskar vi på Åhus Hundcenter & Åhus Hundarena!

Caroline E, Caroline P, Viktoria och Emelie