Veckans agilitybana av Kajsa Wissel

I kväll kl. 18 kommer Kajsa Wissel att färdigställa följande bana för er som är sugna på att träna lite agility hos oss här på Åhus Hundcenter & Åhus Hundarena, men vill slippa släpa omkring våra hinder!

Med start redan idag, kommer det varje vecka att stå en agilitybana uppbyggd i halva hallen.

Banan kommer att byggas av Kajsa Wissel varje söndag och står framme till tisdag kväll kl. 18 till och med den 31 oktober.

Det är viktigt att tänka på att hindren som används i banan inte får flyttas, däremot kan ni använda de hinder som inte ingår i banan och bygga upp något på andra planhalvan.

Vi kommer att publicera banskissen på vår hemsida och på vår Facebook-sida varje vecka.

För er som inte känner till Kajsa, så tävlar hon i agility med sin Border collie Emmet, de representerade Svenska Agilitylandslaget 2016 på European Open i Frankrike och Nordiska Mästerskapen i Norge!

Kajsa vann dessutom tillsammans med Emmet även finalloppet på NM, kvalade till SM 2016, 2017 och 2018. Och som grädde på moset så kvalade hon även till World Agility Open 2017!

Så ni kan ju förstå att vi är rätt malliga över att få hennes hjälp med banbygge och annat här hos oss på världens bästa Åhus Hundcenter! 🙂

Vi hoppas att våra gäster är nöjda med detta och att ni hjälper oss att kunna fortsätta genom att boka in sig hos oss när banan är uppbyggd! Inom en snar framtid kommer vi även att kunna erbjuda bokning av hallen i 30-minuterspass men än så länge är det 60 minuter som gäller som minimum.

Kom och träna hos oss och hjälp oss att skapa världens bästa Hundcenter med högt i tak – där alla känner sig välkomna oavsett vilken gren av hundsporten man utövar!

Hjärtligt välkomna önskar vi på Åhus Hundcenter & Åhus Hundarena!

Caroline E, Caroline P, Viktoria och Emelie