Bilder från Nyårshoppet 2017

Idag genomförde vi ytterligare en välbesökt Agilitytävling hos oss på Åhus Hundcenter & Åhus hundarena och vi är så otroligt glada och tacksamma för alla dessa underbara tävlingsdeltagare som förgyllt vår dag! Ett sådant glatt och gemytligt gäng, för att inte tala om alla otroligt duktiga hundar.

Stort tack till alla som kom för att delta idag och stort grattis till alla fina resultat!

Dessutom hade vi Kristianstadsbladet på plats och vi hoppas nu på ett trevligt reportage i morgondagens tidning! 🙂

Som en del kanske noterade så hade vi även en proffsfotograf på plats, nämligen Fotografi af Mathias från Åhus som tog massor med fantastiska bilder som finns att beskåda på hans hemsida som ni hittar här: http://www.afmathias.se/nyrshoppet/ – och där kan man dessutom beställa hans fina bilder!